Spring naar de inhoud

Frauduleuze Parkeermeters. NEEN!

Naast de woekerprijzen van de parkeermeters zijn de toestellen totaal niet gebruiksvriendelijk, moeilijk begrijpen, onduidelijk en daarbovenop een schending van privacy.

Een privé bedrijf heeft niet het recht om u doen en laten op te slaan in een database. Pure schending van privé

De parkeermeter werken te pas en te onpas. Frauduleuze manieren die per toeval in het voordeel zijn van het parkeer bedrijf, zo waren een paar parkeermeters waar je enkel een dagtarief kon kiezen aan 25 euro. Kortparkeren of gratis parkeren was niet mogelijk. Desondanks dat de ombudsvrouw op de hoogte werd gebracht, ging stad Gent gewoon verder met deze oplichterij.
Pas toen het in de krant kwam, reageerde Philip Watteeuw dat ze op de hoogte waren van het defect, dat de leverancier in gebreke gesteld werd.
Reeds na enkele uren waren de toestellen hersteld. Wie teveel betaald had kon dit terug vorderen.
Wie dit niet weet, is zijn geld kwijt!


Nochtans dat het parkeerbedrijf zeer makkelijk iedereen kan terugbetalen maar men opteert om de centen van hun defecte toestellen te houden. Wat een vorm van oplichterij is.
Men heeft kennis van defecten maar men plaatst zelfs geen verwittiging, mensen krijgen gewoon een retributie onder de ruitenwisser! Voor wie reageert die gaat men seponeren, wie niet reageert is 30 euro kwijt. Niet tijdig betalen en de herinneringskosten zijn ook duur. Daarna voert de deurwaarder uit.
Dus door een defect toestel waar Gentse bestuur weet van heeft kan het oplopen tot 450eu kosten! Te weten dat het in scene gezet werd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.