Spring naar de inhoud

De ene zijn dood is…

Op 11 augustus is de 63-jarige man overleden van een Gents koppel.

De weduwe die zelf 64 jaar oud is en al 35 jaar in de omgeving van de europalaan woont heeft tussen het rouwproces door alle instanties op de hoogte gebracht van het overlijden van haar echtgenote.
Bij verschillende instanties werd haar verzekerd dat alles automatisch gaat want dat dit via een centraal database systeem werkt.

Donderdag 8 september vond ze een boete tussen de ruitenwisser van 30eu, blijkbaar lijkt het toch niet zo te zijn dat het centrale datasysteem alle Gentse diensten op de hoogte brengt.

Wel werkt blijkbaar het overzetten van eigenaar van de nummerplaat sneller dan de database van het Gents parkeerbedrijf.
Toch een reden gevonden om er weer geld uit te slaan.

Doordat de weduwe nog emotioneel aan het lijden is, heeft de schoonzoon vandaag 09 september kort na de middag contact opgenomen met het mobiliteitsbedrijf. Maar kreeg een bandje te horen dat het mobiliteitsbedrijf enkel geopend is in de ochtend.
Nog maar eens een een bevestiging van de klantvriendelijkheid. Ondertussen zal de weduwe waarschijnlijk verdere boetes ontvangen tot wanneer men het mobiliteitsbedrijf wel kan bereiken.

Een Echte schande voor Gent!
Een kaakslag voor de Gentenaars!
Zelfs geen respect voor nabestaanden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.