Spring naar de inhoud

De wagens zijn het spaarvarken van Gent, NEEN!

Het Gents regime is sinds enkele jaren stelselmatig parkeerplaatsen aan het verwijderen en de prijzen de hoogte in te trekken.

Onder het mum dan een leefbare stad en gezonde luchtwegen. De daadwerkelijke redenen zijn totaal anders, namelijk WINST maken, VEEL WINST maken!

  Het Gents bestuur sleurt het geld uit de Gentenaars hun zakken en alle zaken die ze uitvoeren heeft niets te maken met veiligheid of leefbaarheid maar met centen te verdienen.

Zo is het camera controle systeem erop gericht om veel meer winst te maken. Dit is niet wat een stad hoort te doen maar toch zonder enig blozen zich daar aan beschuldigd.
Het is ook een vorm van discriminatie daar ze de centen enkel gaan halen bij een bepaalde groep, zich verrijken via een bepaalde groep is zelfs grondwettelijk niet volledig in orde

Het bedrog zorgt ervoor dat Gentenaars torenhoge kosten moeten betalen om ergens te parkeren, krijgen nauwelijks nog vrienden over de vloer omdat het parkeren gigantisch duur is.
Even te laat en dan volgt er nog eens 30 euro retributie. De wagen nog laten staan en dan is het 3 uur later nog eens 30 euro.

De camera controle is naast de parkeermeters nog een interessante moneymaker. Waar men ook rekent op de verstrooiing van de inwoners, dat mensen al hun ganse leven deze wegen nemen en totaal omgegooid werden.

De drijfveer voor de camera controles zijn INKOMSTEN! Dit is niet hoe een stadsbestuur moet zijn, een stadsbestuur moet om zijn stad en de Gentenaars geven ipv de stadskas te spijzen, op de kosten van zijn inwoners en handelaars!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.