Spring naar de inhoud

Burgers Zijn Het Bestelen Beu!

Deze week werd in Gent een parkeerautomaat in brand gestoken, de foto was even te zien op fb groep maar werd snel verwijderd.
De mensen zijn het grondig beu, beu dat ze woekerprijzen moeten betalen voor parkeren. Men giet het in een mooi jasje, dat het is om een gezonder Gent te creëren. Dat men moet betalen voor parkeren maakt Gent niet gezonder, het maakt Gent RIJKER! Want Geld is primair voor het bestuur!

Burgers zijn het beu om bestolen te worden, in verschillende steden hebben burgers de parkeermeters onbruikbaar gemaakt. In Gent was dit ook al het geval maar men weert dit uit de media. Gent is sterk vergelijkbaar met het communistische China, waar de regering de burgers voorhouden dat alles goed verloopt en het Gents regime samen met de media bepalen wat de burgers moeten geloven.

Gent is niet de enige stad waar de burgers het beu geworden zijn, begin 2017 werden parkeermeters in brand gestoken in Kessel Lo.

 

Bron: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-leuven/vandalen-steken-parkeerautomaat-in-brand-a3058235

Kessel Lo was niet de enige , in Anderlecht was 3 maanden na de invoering van het nieuwe parkeerbeleid al voor 180.000 schade aan de parkeermeters. Burgers maakten op alle mogelijke manieren de parkeermeters onbruikbaar.

Bron: http://www.bruzz.be/nl/nieuws/al-voor-183000-euro-schade-aan-anderlechtse-parkeermeters

 

4 reacties op “Burgers Zijn Het Bestelen Beu!

  1. GordonNox

    omega бест пирамида, бартош скам, Omega best piramida, Omega best piramida, bartosz nafalski scam, bartosz nafalski omega, бартош скам, bartosz nafalski omega, bartosz nafalski piramida, omega best

    https://omega.best

    Reageren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.