Spring naar de inhoud

BELANGRIJK!

Steun Onze Gentse Handelaars!

Gent is de wijste, adembenemendste, frivoolste, knapste, spannendste, leukste, beste, authentiekste, actiefste, aangenaamste, bruisende, fascinerende  gezelligste, sociale en mooiste stad dat er bestaat. Welke stad kan zeggen dat de wieg van de Keizer er stond?
Parijs komt nog niet aan onze hielen, Venetië is maar een afkooksel van Gent, je voelt het Gentse bloed stromen en voelt de stad leven.

Maar er werd een zwarte deken over Gent gegooid op 3 april 2017, het bestuur sloop als een dief bij nacht bij de slapende Gentenaars binnen met een mes zo scherp als de duivel zelf.
Het bestuur kon ongezien de slapende Gentenaars het mes op de keel zetten maar gelukkig werden ze op tijd wakker en eisen we ons Gent terug, waar onze wieg stond en onze navelstreng geknipt werd.

Het Gents bestuur heeft de stad dood gemaakt, de handelaren tot 75% van hun omzet laten verliezen, onder het mum van "gezonde luchtwegen" een zoveelste leugen van de schepen van mobiliteit! Het rondjesrijden is niet gezonder voor onze stad, zelfs nog slechter!

De schepen van de middenstand die moet opkomen voor onze handelaars lacht ze uit, uitspraken als "ze gingen toch failliet gaan" en "alle handelaars zijn tevreden" zijn onrespectvolle leugens die de Gentenaars nog kwader maken en ons Gents bloed met lichtsnelheid door onze aderen laat stromen.

En Termont onze burgervader die laat alles maar begaan, enkel zijn eigen belangen die nog rol spelen, tot bezoekjes op jachten van optima vriendjes toe.  Slaapwandelend naar het einde van zijn ambt, voorzichtig onder de radar blijven van de verschillende zaken waar hij tussen zit.

De leuze van het Gents bestuur is :

" de handelaars hun dood, zijn het regime hun brood"

De ingrepen in Gent van dure parkeertarieven, circulatieplan, GAS boetes, enz... heeft Gent de strop dichtgetrokken!
Gentenaars komen weer samen, zoals het altijd was, gelijk welk origine, leeftijd of geloof, de Gentenaars zijn weer 1 geheel, zoals het altijd was voor we in een winterslaap sukkelden en nog juist op tijd op te rijzen om onze strop los te maken! Onze torens krijsen voor hulp en klokke Roeland.

"Mijn ziel erkent het oude Gent"

benieuwd waar bovenstaande uitroep vandaan komt? klik hier

Beste bezoekers van Gent, bewoners van Gent, ga aub naar de Gentse handelaars, hoe moeilijk de stad ook te bereiken is, kruip desnoods over te lego betonblokken die de toegang versperren.

Koop bij de Gentse handelaars en help hen terug uit het vuur dat het Gents regime heeft aangestoken. Geef hen de tijd om terug sterk te worden en in het harnas te kruipen om terug ons Gent op te eisen!